Çatışma: 4 terörist öldürüldü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çıkan çatışmada 4 terörist öldürüldü, 1 terörist yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce ilçedeki teröristlerin yakalanmasına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Bu çerçevede, Turgut

Çatışma: 4 terörist öldürüldü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çıkan çatışmada 4 terörist öldürüldü, 1 terörist yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce ilçedeki teröristlerin yakalanmasına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Bu çerçevede, Turgut Özal Mahallesi'ne giren güvenlik güçlerine, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist öldürüldü, 1 terörist yakalandı.

Çatışma sürerken, 2 terörist ise bir araca binerek, kaçmaya çalıştı. Bu sırada teröristlerin polise atmak istedikleri el bombası ellerinde patladı. Patlamada, 2 terörist de öldü.

İlçede, operasyon sürüyor.

Çatışma: 4 terörist öldürüldü

Çatışma: 4 terörist öldürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler