Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi!

Karabük'te fırtına çatıları uçurdu.

Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi!

Karabük’te iki dakika süren ve saatteki hızı 68 kilometreye ulaşan fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Üzerine çatı, kiremit ve ağaç düşen birçok araçta maddi hasar oluştu.

Bugün öğle saatlerinde gök gürültüsü ve sağanak yağışla birlikte etkili olan, hızı saatte 68 kilometreyi bulan fırtına kent genelinde çatıları uçurdu, ağaçları devirdi. Fırtınada üzerlerine çatı malzemeleri ve ağaçların düştüğü çok sayıda araçta ise maddi hasar oluştu. Yola devrilen ağaçlar ise, belediye ekiplerinin çalışması sonucu yoldan kaldırılarak araçların geçişi sağlandı. Kent merkezinde metrekareye düşen 7 kilogram yağış sonrasında araçlar suyla kaplı yolda ilerlemekte zorlandı. Kentin birçok noktasında elektrik kesintisi yaşandı.

Yaşanan fırtına ile bazı işyerlerinin dışında bulunan masa ve sandalyelerinin uçma anı kameralara saniye saniye yansıdı.





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler