Casusluk davasından hakemde çıktı

Çete üyelerinin, hakemi takibe aldığı ve önemli bir kamu kurumunda Müfettiş olması nedeniyle, gizli teftiş raporlarını elde etmeyi amaçladığı öne sürülüyor.20 yıldır yeşil sahalarda futbol hakemliği yapan, üç büyükler de dahil 300'ün üzerinde maç yöneten,

Casusluk davasından hakemde çıktı

Çete üyelerinin, hakemi takibe aldığı ve önemli bir kamu kurumunda Müfettiş olması nedeniyle, gizli teftiş raporlarını elde etmeyi amaçladığı öne sürülüyor.

20 yıldır yeşil sahalarda futbol hakemliği yapan, üç büyükler de dahil 300'ün üzerinde maç yöneten, UEFA tarafından ''Premier Category'' statüsüne yükseltilen ve Euro 2012'de de görev alan hakemin, mağdur sıfatıyla ifadesine başvurulduğu da öğrenildi.
 
BÜROKRASİ MERCEK ALTINDA
 
Ünlü hakemin ismi, ''Fuhuş yaptırılan kadınlar aracılığıyla  uygunsuz görüntüleri çekip, şantaj yaparak devlete ait bilgileri elde ettikleri' iddia edilen suç örgütüne yönelik'' hazırlanan büyük bölümü asker, 357 sanıklı iddianamenin ek klasörlerinden çıktı.
 
Hakemin ''Bürokrat, müfettiş., futbol hakemi.. Maçlar için şehir dışına çıktığında, adamlarımız yakından takip ederse faydalanırız. Müfettiş olduğu için gizli raporlara ulaşabiliyor' denilerek fişlendiği öne sürülüyor. Hakem ise, savcılığa verdiği ifadede '' Bu insanları uzaktan yakından tanımam'' dedi.
 
Fişlenenler arasında, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, BDDK, MASAK, Diyanet İşleri, MİT, Dışişleri, Merkez Bankası, Hazine Müsteşarlığı, İçişleri, Gümrük Müsteşarlığı personeli de var. Bir merkez valisi ile 10 kaymakam da eskort kızlarla ilişkili olduğu iddia edilen isimler olarak, fiş dosyalarında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler