Çapkın'dan "KCK" açıklaması

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Çapkın, İkitelli'de ele geçirilen patlayıcı maddelerle ilgili sorular üzerine, "Bugün beyanatını verdik, anlattık. 5 kiloluk bir plastik patlayıcı sanığı ile birlikte alındı. Nerey

Çapkın'dan "KCK" açıklaması

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Çapkın, İkitelli'de ele geçirilen patlayıcı maddelerle ilgili sorular üzerine, "Bugün beyanatını verdik, anlattık. 5 kiloluk bir plastik patlayıcı sanığı ile birlikte alındı. Nereye koyacaktı, ne idi onlarla ilgili soruşturma sürdürülüyor" dedi. Çapkın, patlayıcının türüne ilişkin soru üzerine ise, 'Plastik A4 patlayıcı görünüyor' diye yanıtladı.

Çapkın, 17 ilde gerçekleştirilen KCK operasyonuna ilişkin ise, "KCK operasyonunda 32 gözaltı var. Soruşturma sürüyor, şimdilik söyleyeceğimiz bu kadar" diye yanıtladı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler