Canlı yayındaki itiraf sonrası polis barajı aradı

Canlı yayında kızının itirafı ile gündeme gelen ve Gaziantep'te 52 gün önce kaldığı hastaneden çıkarıldıktan sonra haber alınamayan Ali Sönmez'in cesedi barajda arandı.Gaziantep'te yaşayan Ali Sönmez (78), yattığı hastanede yakınlarının da aralarında bulu

Canlı yayındaki itiraf sonrası polis barajı aradı

Canlı yayında kızının itirafı ile gündeme gelen ve Gaziantep'te 52 gün önce kaldığı hastaneden çıkarıldıktan sonra haber alınamayan Ali Sönmez'in cesedi barajda arandı.

Gaziantep'te yaşayan Ali Sönmez (78), yattığı hastanede yakınlarının da aralarında bulunduğu 3 kişi tarafından hastaneden çıkarılmış ve bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Sönmez'in yakınları olayın ardından Müge Anlı'nın programına başvurmuş, programa bağlanan kızı Fatma Sönmez, sevgilisinden babasını hırpalayıp bir tarafa atmasını istediğini canlı yayında itiraf etmişti. Ardından harekete geçen polis ekipleri, Fatma Sönmez'i gözaltına almış, Sönmez ortada ceset bulunmaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Kayıp olan Ali Sönmez ile aynı ismi taşıyan torunu Ali Sönmez, Mahir Öztürk ve Suriyeli İbrahim adlı kişilerin yakalanması için çalışma yürüten polis, kayıp Ali Sönmez'in torunlarından Mehmet Sönmez'in ifadesi doğrultusunda cesedi arama çalışmalarına başladı. Soruşturmayı yürüten savcılık talimatıyla Ali Sönmez'in cesedi Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde bulunan Kayacık Barajı'nda arandı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları, jandarma nezaretinde gölde arama yaptı. Yapılan aramada herhangi bir ceset bulunamadı.

Polis soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler