Canlı yayında itirafta bulundu

Gaziantep'te 50 gün önce yakınlarıyla hastaneden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan adamla ilgili özel bir televizyon kanalında "Onu hırpayalıp bir kenara atın dedim" itirafında bulunan kızı gözaltına alındı.Gaziantep'te yaşayan 50 yaşındaki

Canlı yayında itirafta bulundu

Gaziantep'te 50 gün önce yakınlarıyla hastaneden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan adamla ilgili özel bir televizyon kanalında "Onu hırpayalıp bir kenara atın dedim" itirafında bulunan kızı gözaltına alındı.

Gaziantep'te yaşayan 50 yaşındaki Ali Sönmez (78), tedavi gördüğü hastaneden yakınları ile birlikte ayrılmış ve ailesi 50 günder kendisinden haber alamamıştı. Yaşlı adamın yakınları polise ve ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına müracaat etmişti. Canlı yayınlanan programa telefonla bağlanan kayıp Ali Sönmez'in kızı Fatma Sönmez, Mahey ismiyle tanınan sevgilisi Mahir Ötürk'ten, babasını hırpalayıp bir tarafa atmasını istediğini itiraf etti. Program ekibinin ulaştığı Fatma Sönmez, "Babam, köylümüz olan Mahey Öztürk ile ilişkime karşı çıkıyordu. Ben de kendisini korkutmak için sevgilimden destek isteyerek, "Onu hırpayalıp bir kenara atın" dedim" şeklinde konuştu. Bu sözler başta Müge Anlı olmak üzere stüdyodaki herkesin kanını dondurdu. Programda yayınlanan ve kayıp Ali Sönmez'in hastaneden ayrıldığı anları da kaydeden kamera görüntülerini de inceleyen polis, Fatma Sönmez'i gözaltına aldı. Kamera görüntülerinde yer alan yaşlı kayıp Ali Sönmez ile hastaneden ayrılan Fatma Sönmez'in sevgilisi Mahir Öztürk, yaşlı adamın torunu Ali Sönmez ve soyadı belirlenemeyen Suriye uyruklu İbrahim'i arıyor.

Fatma Sönmez'in sorgusu sürerken, polisin Ali Sönmez, Mahir Öztürk, Suriyeli İbrahim adlı kişinin yakalanması için başlattığı soruşturma sürüyor.

Canlı yayında itirafta bulundu

Canlı yayında itirafta bulundu

Canlı yayında itirafta bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem