Canlı yayında itiraf eden kadın mahkemeye sevk edildi

Gaziantep'te canlı yayındaki itirafın ardından cesedi fosseptik çukurunda bulunan Ali Sönmez'in (78) itirafta bulunan kızı ve sevgilisi mahkemeye sevk edildi.Gaziantep'te yatırıldığı hastaneden yakınları tarafından çıkartılan ve bir daha kendisinden haber

Canlı yayında itiraf eden kadın mahkemeye sevk edildi

Gaziantep'te canlı yayındaki itirafın ardından cesedi fosseptik çukurunda bulunan Ali Sönmez'in (78) itirafta bulunan kızı ve sevgilisi mahkemeye sevk edildi.

Gaziantep'te yatırıldığı hastaneden yakınları tarafından çıkartılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 78 yaşındaki Ali Sönmez'in cesedi, kızı Fatma Sönmez'in özel bir televizyon kanalında canlı yayınlanan Müge Anlı'nın programdaki itirafının ardından "Mahey" diye bilinen ve sevgilisi olduğu ileri sürülen Mahir Ö.'nün yer göstermesiyle fosseptik çukurunda bulunmuştu. İtirafın ardından gözaltına alınan Fatma Sönmez, cesedin bulunmaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, hayatı tehlike endişesi nedeniyle Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirilmişti.

Cesedin bulunmasının ardından Fatma Sönmez, yeniden gözaltına alınırken, yakalanan ve sevgilisi olduğu ileri sürülen Mahir Ö. ile birlikte adli makamlara sevk edildi.

Zanlılardan Fatma Sönmez'in emniyetteki sorgusundaki ifadesinde cinayetten haberi ve bilgisi olmadığını söylediği öğrenilirken, sevgilisi olduğu ileri sürülen Mahir Ö.'nün ise suçunu kabul etmediği belirtildi. Mahir Ö.'nün ifadesinde cesedinin yerini ise olayla ilgili aranan Suriye uyruklu İbrahim isimli şahsın kendisini telefonla arayıp, cesedin yerini söylemesi nedeniyle bildiğini ve olayla kendisinin bir ilgisi olmadığını söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem