Canlı yayında arı soktu!

Nevşehir'de yerel Kapadokya TV'de, Erdal Kesici'nin hazırlayıp sunduğu ve yaklaşan genel seçimler öncesinde her hafta Pazartesi günleri canlı olarak yayınlanan 'Yayındayız' programının bu haftaki çekimleri Atatürk Bulvarı'nda gerçekleştirildi. Programında

Canlı yayında arı soktu!

Nevşehir'de yerel Kapadokya TV'de, Erdal Kesici'nin hazırlayıp sunduğu ve yaklaşan genel seçimler öncesinde her hafta Pazartesi günleri canlı olarak yayınlanan 'Yayındayız' programının bu haftaki çekimleri Atatürk Bulvarı'nda gerçekleştirildi. Programında vatandaşlara siyasi partiler hakkındaki düşüncelerini soran sunucu Erdal Kesici, bir vatandaş ile, siyasi partilerin propaganda çalışmaları üzerine sohbet ederken aniden ensesinden arı soktu.

Arının sokmasına elini ensesine götürerek tepki veren ve çektiği acıyı yüzüne yansıtan Erdal Kesici, yönetmenin yayını kesmemesi nedeniyle zor anlar yaşadı. Röportaj yaptığı vatandaşın olayı farketmesine rağmen mikrofonda konuşmayı sürmesi ile birlikte söylediği "İnşaallah memmleketimizin talihsizliğide sizin işinize dönmez" sözü ile yayını sürdüren sunucu sonunda pes ederek yönetmenden yayını kesmesini rica etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem