Cankurtaranlara şok saldırı

2 gencin boğularak öldüğü plajda, acı olaydan sadece saatler sonra bir grup, tehlikeli olduğu için kendilerini denizden çıkarmaya çalışan cankurtaranlara, ardından cankurtarnların merkezine saldırdı. Merkezin camları kırıldı. Olaya karıştığı iddiasıyla 3

Cankurtaranlara şok saldırı

2 gencin boğularak öldüğü plajda, acı olaydan sadece saatler sonra bir grup, tehlikeli olduğu için kendilerini denizden çıkarmaya çalışan cankurtaranlara, ardından cankurtarnların merkezine saldırdı. Merkezin camları kırıldı. Olaya karıştığı iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

İBB'nin Şile Ayazma plajındaki cankurtaranları ve onların barındığı merkez akıl almaz bir nedenden ötürü saldırıya uğradı. Sabahın erken saatlerinde biri 18 diğeri 22 yaşında 2 gencin cenazelerinin çıkarıldığı bölgede denize giren bir grup, kendilerini denizden çıkmaya, güvenli bölgeye gitmeye zorladıkları gerekçesiyle cankurtaranlara ardından onların merkezine saldırdı. Olayda barakanın camları kırıldı. Polis saldırıya karışıkları iddiasıyla 3 kişiyi gözaltına aldı.

"CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Olayın meydana geldiği bölgeye gelerek bilgi alan Belediye Başkanı Can Tabakoğlu cankurtaran ekiplerinin tepkisi ile karşılaştı. Cankurtaranlar can güvenliklerinin olmağıdını söyledi.

POLİS MARİFETİYLE CAN KURTARACAKLAR

Benzer olayların daha önce de yaşandığını söyleyen Tabakoğlu, cankuranların polis kontrölünde de olsa çalışmalarını sürdüreceği söyledi. Bu arada polis saldırıya katıldıkları iddiasıyla 3 kişiyi gözaltına alındı. 3 kişinin polis otosunda tutulduğu sırada kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Cankurtaran görevi yapanların polis otosuna yönelmesiyle başlayan gerginlik büyümeden yatıştırıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler