Can kurtarayım derken!

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kıyı Boyu Caddesi'nde DSİ'ye ait sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre barda 'Melisa' takma adıyla konsomatris olarak çalışan Derya P. (31), iş çıkışı kanal üzerinde bulunan köprüden suya atladı. Aynı barda garson

Can kurtarayım derken!

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kıyı Boyu Caddesi'nde DSİ'ye ait sulama kanalında meydana geldi.

İddiaya göre barda 'Melisa' takma adıyla konsomatris olarak çalışan Derya P. (31), iş çıkışı kanal üzerinde bulunan köprüden suya atladı. Aynı barda garsonluk yapan Harun Daşdelen (36) de suda sürüklenen kadını kurtarmak için suya atladı.

Bir süre sonra Derya P.'yi kurtararak kanalın kenarına tutunmasını sağlayan Daşdelen, akıntıya kapılıp çırpınmaya başladı. Yine aynı barda garson olan Ferhat Gülşen de (32) Harun Daşdelen'i kurtarmak için suya atladı ancak o da sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Gülşen gözden kayboldu, suda hareketsiz sürüklenen Daşdelen ise tesadüfen olay yerinden geçen sualtı kurtarma ekibinde görevli deneyimli bir polis tarafından sudan çıkarıldı. Yaklaşık 20 dakika Daşdelen'i hayata döndürmek için uğraşan sağlık ekipleri sonuç alamadı. Bölgeye sevk edilen 3 dalgıç polis ise kısa süre sonra yakındaki bir köprünün altında Gülşen'in cesedini buldu.

Ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan konsomatris Derya P. 'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, onu kurtarmak için kanalda boğulan Harun Daşdelen ve Ferhat Gülşen'in cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem