Cam filmi yasağı kalkacak mı? 'Reis her an durun diyebilir'

Tanınmış gazeteciden cam filmi yasaklarının kaldırılabileceğine dair önemli iddia

Cam filmi yasağı kalkacak mı? 'Reis her an durun diyebilir'

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan yönetmelik değişikliğiyle araçlarda cam filmi ve renkli cam, yeniden yasak kapsamına alındı. 



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yönetmelik değişikliğiyle birlikte hayata geçen yasaklar, camlarına sonradan film kaplatan tüm araçları kapsıyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün açıklamalarına göre, yasağın gündeme gelmesinin sebebi, Emniyet Müdürlüğü'nün terörle ilgili hassasiyeti. Bununla birlikte yönetmelikte, fabrika çıkışlı araçlara istisna getirilirken yasaklara karşı tepki gösteren vatandaşlar, uygulanan çiftte standarttan da rahatsız. 

Cam filmi yasağı gündemdeki sıcaklığını korurken, gazeteci Ahmet Hakan bugünkü köşeyazısında cam filmi yasaklarına dair ilginç bir tespitte bulundu. Ahmet Hakan, kulis bilgilerine dayandırdığı köşeyazısında, cam filmi yasaklarına en çok AK Partili kesimin tepkili olduğu bilgisini verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cam film yasağına her an müdahale edebileceğini öne sürdü. 

Ahmet Hakan, kamuoyunu ilgilendiren cam filmi krizini ve yaşanabilecek sürprizleri köşesine şöyle taşıdı: 

"Cam film yasağına tepki gösterenlerin büyük çoğunluğu AK Parti tabanından.
Nereden mi biliyorum? 
Çünkü bu konuda eylem yapanlara bakıyorum. Hepsi bir ağızdan 'Duy be Reis! Gör bizi! Kaldır şu yasağı' diyor.
*Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu tür taleplere karşılık vermeyi sever. Yani çok kısa bir süre içinde...
*'Nereden çıktı bu cam film yasağı! Biz yasaklara karşıyız' diyebilir Cumhurbaşkanı Erdoğan"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem