Çalıştığı fırını böyle soydu

İstanbul Şişli'de çalıştığı fırından para çalan bir kişi, güvenlik kameralarına yakalandı.Edinilen bilgilere göre T.S. adlı şahıs, bir fırında kasadan sorumlu olarak çalışmaya başladı. Temmuz ayı itibarıyla hesaplarda sürekli açık oluştuğunu gören işyeri

Çalıştığı fırını böyle soydu

İstanbul Şişli'de çalıştığı fırından para çalan bir kişi, güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgilere göre T.S. adlı şahıs, bir fırında kasadan sorumlu olarak çalışmaya başladı. Temmuz ayı itibarıyla hesaplarda sürekli açık oluştuğunu gören işyeri sahipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntüleri inceleyince şoka uğrayan fırın sahipleri, T.S. adlı çalışanın sürekli para aldığını gördü.

Fırının güvenlik kameralarına yansıyan olayda T.S., farklı tarihlerde kasadan bazen günde 2-3 defa bazen ise günde 1 defa para alıyor. Ekmek almaya gelen müşterilerden ekmek parasını alan çalışan, parayı kasaya koyarken el çabukluğuyla kasada bulunan kağıt paralardan bir tanesini cebine atıyor. Bazen günde 1 defa kasadan bu şekilde para alan şahıs bazen ise günde 2 veya 3 defa para alıyor. Müşteriden aldığı bozuk parayı kasaya koyan çalışan her defasında kimseye belli etmeden 50 veya 100 liralık kağıt paraları cebine indiriyor.

İşyeri sahibi, yaşanan hırsızlık sonrasında işine son verdiği çalışanı hakkında suç duyurusunda da bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler