Çalışanların ellerini bağlayıp 16 bin TL çaldı

Tekirdağ'da bir markette çalışanları elektroşok aletiyle etkisiz hale getiren şahıs, kasadan 16 bin TL'yi alarak kaçtı.Olay, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'ya bağlı Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başında

Çalışanların ellerini bağlayıp 16 bin TL çaldı

Tekirdağ'da bir markette çalışanları elektroşok aletiyle etkisiz hale getiren şahıs, kasadan 16 bin TL'yi alarak kaçtı.

Olay, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'ya bağlı Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başında motosiklet kaskıyla markete giren bir kişi, markette çalışan Ceren B. ve Birkan A.'yı elektroşok aletiyle etkisiz hale getirdikten sonra ellerini bağlayarak marketin deposuna götürdü. Ceren B. ve Birkan A.'dan zorla kasanın anahtarını alan şahıs, kasada bulunan 16 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. Ceren B. ve Birkan A., yarım saat sonra şahsın ellerini bağladığı ipten kurtularak olayı polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, markette bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek, parmak izi incelemesi yaptı. Olay yerine gelen Ceren B.'nin annesi ise korkmuş olan kızını teselli etmeye çalıştı.

Market çalışanı Ceren B., "Ofiste çalışırken adam birden geldi. Ellerimizi bağladı. Şok tabancası vardı elinde. Bizi bağladı, sonra paraları aldı gitti" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler