Çaldıkları çelik kasayı açamayınca..

Konya'da iki şüpheli, içinde çok para olduğu düşüncesiyle çaldıkları ancak taşıyamadıkları çelik kasayı iş yerindeki bir araca yükledi.Olay yerinden kaçan ve içinde hiç para olmayan çelik kasayı açamadıkları için boş araziye atan şüpheliler yakalandı.Poli

Çaldıkları çelik kasayı açamayınca..

Konya'da iki şüpheli, içinde çok para olduğu düşüncesiyle çaldıkları ancak taşıyamadıkları çelik kasayı iş yerindeki bir araca yükledi.

Olay yerinden kaçan ve içinde hiç para olmayan çelik kasayı açamadıkları için boş araziye atan şüpheliler yakalandı.

Polis, merkez Karatay ilçesindeki bir iş yerinin kapısı kırılıp, televizyon, radyo ve çelik kasa çalınması üzerine soruşturma başlattı. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, başlattığı çalışma kapsamında çalınan aracı ve açılmayan çelik kasayı Bosna Hersek Mahallesi'nde terk edilmiş olarak buldu.

Kasanın bulunduğu yerdeki tüm iş yerlerine ait güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlığın gerçekleştiği yerde bir süre çalışan Cavit A'nın testere ve kesici malzeme satın aldığını fark etti.

Yapılan ev aramalarında çalınan televizyon bulunan Cavit A. (19) ile arkadaşı Hulki B. (20) gözaltına alındı. Şüphelilerin, içinde para olduğunu düşündükleri çelik kasayı taşıyamayınca araç hırsızlığına karıştıkları ileri sürüldü. Cavit A. ile Hülki B'nin açmak için yoğun çaba sarf ettikleri ancak başarılı olamadıkları çelik kasayı bırakarak kaçtıkları öğrenildi.

Polisin yaptığı inceleme sonunda, şüphelilerin açamadığı çelik kasanın içinde para olmadığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem