Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na tehdit

Kocaeli'deki Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı övgü dolu mektuptan sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da mektup yazdı. Ancak Çakıcı'nın bu mektubun '

Çakıcı'dan Kılıçdaroğlu'na tehdit

Kocaeli'deki Kandıra F Tipi Cezaevi'nde yatan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı övgü dolu mektuptan sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da mektup yazdı. Ancak Çakıcı'nın bu mektubun 'tehdit ve hakaret içerikli' olduğu gerekçesiyle gönderilmesine izin verilmedi.

Alaattin Çakıcı'nın avukatı Mehmet Barış, müvekkilinin Kemal Kılıçdaroğlu'na yazdığı ancak Kandıra F Tipi Cezaevi yönetimi tarafından sakıncalı bulanarak muhatabına fakslanmasına izin vermediği mektubu, basın organlarına iletti. Mektupta, mitinglerdeki konuşmalarından dolayı Kılıçdaroğlu'na 'tehdit ve hakaret' içeren ifadeler kullanan Alaattin Çakıcı, ya söylediklerinin dikkate almasını ya da kendisi hakkında şikayette bulunulmasını istiyor.

Kocaeli 2 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nun Disiplin Kurulu Başkanlığı'nın oluşturduğu 7 kişilik heyetin, 'Fakslanması istenen mektubun içeriğinde faksı göndermek istediği kişiye hakaret ve tehdit içerikli cümleler kullanıldığı' kanaatine vardığı ve bu nedenle mektubun gönderilmediği belirtildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem