Büyükelçilik saldırısında 3 gözaltı
Dün Ankara'da DHKP-C'li Ecevit Şanlı tarafından gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Ankara ve İstanbul'da 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan birisinin Ecevit Şanlıya sahte pasaport ve sahte kimlik hazırladığı öğrenildi.Adli Tıp, saldır
Yayınlanma:
Dün Ankara'da DHKP-C'li Ecevit Şanlı tarafından gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Ankara ve İstanbul'da 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan birisinin Ecevit Şanlıya sahte pasaport ve sahte kimlik hazırladığı öğrenildi.
Adli Tıp, saldırganın Ecevit Şanlı olduğunu doğruladı. Şanlı'nın Yunanistan'dan Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem