| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 08 Mart 2010 12:29 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 13:58

"Büyükanıt neden alınmadı"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Ak Parti'nin büyük oy kaybettiğini önümüzdeki seçimlerde iktidara gelemeyeceğini söyledi. Ak Parti'nin durumunun ANAP ve Adalet Partisi gibi olacak diyen Yunusoğlu, “Ak Parti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Ak Parti'nin büyük oy kaybettiğini önümüzdeki seçimlerde iktidara gelemeyeceğini söyledi.

Ak Parti'nin durumunun ANAP ve Adalet Partisi gibi olacak diyen Yunusoğlu, “Ak Parti önümüzdeki seçim meclise girer ama iktidara gelemeyecekler, durumlar onu gösteriyor” dedi.

Son günlerde ülke gündemini oldukça meşgul eden 'balyoz' planı ile ilgili yapılanların Türk Silahlı Kuvvetlerini (TSK) yıpratmak olduğunu söyledi.

Yunusoğlu, “Bunlar orduyu karalama çalışmalarıdır. Şuanda emekli generalleri alıyorlar da neden muhtıra veren Genelkurmay eski Başkanı Yaşar Büyükanıt'ı almıyorlar biçiminde konuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!