Büyük aşkta hazin son!

Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan, 3 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Sinem Kobal'la evlilik tarihini ertelemişti. 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek düğünün 2014 yazına kalması çift arasında gerginliğe neden oldu. Düğün hazırlıkları y

Büyük aşkta hazin son!

Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan, 3 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Sinem Kobal'la evlilik tarihini ertelemişti. 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek düğünün 2014 yazına kalması çift arasında gerginliğe neden oldu. Düğün hazırlıkları yaparken hayal kırıklığına uğrayan Kobal, ilişkisini bitirme kararı aldı.

Bir süredir İstanbul'da olan ünlü oyuncunun, yakın çevresine "Bu kez kesin bitti, artık geri dönüş yok" dediği öğrenildi. Arda Turan'ın ise Kobal'ı ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Çift daha önce de iki kez ayrılmış, kısa süre sonra da barışmıştı.

Ünlü futbolcu, 5 milyon TL'ye Sarıyer'den ev satın almış, iç dekorasyonu için Kobal'a "Zevkine göre yaptır" demişti. Kobal, iki hafta önce yakın bir arkadaşının kına gecesine katılmış, burada gözyaşlarına engel olamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem