Burcu Esmersoy'un yüzüne ne oldu?

Burcu Esmersoy, önceki gün Bebek sahilindeydi. Makyajsız ve salaş giyim tarzıyla objektife yansıyan ünlü sunucu, muhabirlere "Mikrofonları çıkarmayın, bugün izinliyim. Beni mazur görün" diyerek uzaklaştı.Esmersoy'un dudaklarındaki uçuklar dikkat çekti.BUR

Burcu Esmersoy'un yüzüne ne oldu?

Burcu Esmersoy, önceki gün Bebek sahilindeydi. Makyajsız ve salaş giyim tarzıyla objektife yansıyan ünlü sunucu, muhabirlere "Mikrofonları çıkarmayın, bugün izinliyim. Beni mazur görün" diyerek uzaklaştı.

Esmersoy'un dudaklarındaki uçuklar dikkat çekti.

BURCU ESMERSOY KİMDİR

Miss Turkey 1997 yarışmasında 4. olduktan sonra sekreterlikle başladığı kariyer yelpazesine klip oyunculuğu, spor spikerliği derken dansçılığını da katan Burcu Esmersoy, Romantik Komedi filminde de konuk sanatçı olarak rol almıştı.

Dans tutkusunu her fırsatta dile getiren Esmersoy'un adı son olarak dans partneri Jaki'yle aşk dedikodularına karıştı.

Burcu Esmersoy… Son dönemde magazin sayfalarında boy boy ‘ fotoğrafları çıkan, haberleri manşetlere taşınan ekranların kadın spor spikeri, dans yarışmasındaki seksi performansıyla adından daha da sık bahsettirmeye başladı. Medya dünyasına Hıncal Uluç'un sekreteri olarak girdiği günden beri yükselişte olan Esmersoy, bugünlerde dans yarışmasında giydiği kostümleri ve güzelliğiyle öne çıkıyor. Esmersoy, yarışmanın dansıyla en çok konuşulan kişisi oldu.

TÜRKİYE 4. GÜZELİ

Çerkez asıllı anne-babanın kızı olan Esmersoy, Beşiktaş Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği'nden mezun oldu. Ardından ABD'ye giderek New York Üniversitesi'nde Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı. Adını ilk olarak 1997'de katıldığı Miss Turkey güzellik yarışması ile duyurdu. Kamp döneminde yarışmacılar arasında düzenlenen dans yarışmasında yaptığı oryantal ile birinci olan Esmersoy popülaritesiyle dikkat çekti ve 4. oldu. Bu başarısıyla da Japonya'daki Miss International yarışmasında ülkemizi temsil etti ve "Dostluk Güzeli" unvanım elde ederek geri döndü.

‘SESİ ERKEK GİBİ'

Burcu Esmersoy'un medyadaki ilk işi Hıncal Uluç'un sekreterliği oldu. Daha sonra hatırlamak istemeyeceği birkaç klip oyunculuğu denemesi yaşadı. Ancak bu dönemde Kanal D'den aldığı teklif üzerine kamera arkasında çalışmaya başladı. O günlerde İlker Yasin'in kendisiyle ilgili söylediği "Bu kızın sesi erkek gibi kamera arkasında kullanalım" sözü aklından bir türlü çıkmıyordu. Yine de uzun süre kamera arkasında kalmaya devam etti. Sonrasında CNN Türk'te çalışırken İhsan Topaloğlu'nun ısrarlarına daha fazla direnemeyerek spor haberleri için ekrana çıkmaya başladı. Sunuculuğa CNN Türk'te başladı, bir süre sonra da NTV'ye geçerek mesleğindeki en olgun dönemine adım attı. Erkeklerin egemen olduğu spor medyasında, farklı tarzıyla yer bulmakta fazla zorlanmadı ve spikerliğin yanı sıra sporun tartışma programlarında da görüşleriyle kendini kabul ettirdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Hesaplı alışveriş tüyoları verdiği televizyon programının tanıtımı için konuşurken sarf ettiği "Ivana Sert'in koca parasıyla yaptığı alışverişten bahsetmiyorum. Alın teriyle kazandığın parayla yaptığın alışverişten bahsediyorum" şeklindeki sözleri polemik konusu olmuş, daha sonra Ivana Sertten özür dilemişti.

burcu_esmersoyun_yuzune_ne_oldu_1428173414_7011.jpg

KİLİSEDE EVLENDİ

İtalyan Massimo Cusimano ile 2005'te Paris'teki Türk Konsolosluğu'nda evlendi. Ertesi yıl eşinin katolik ailesinin isteği üzerine İtalya'da bir de kilisede dini nikâh yaptı. Ancak kilise nikâhına rağmen, "Dinimi değiştirmeyeceğim" şeklindeki açıklamasıyla o dönemde adından söz ettirdi. Ferrari reklam bölümünde yönetici olan eşiyle Maldivler'deki balayından sonra İstanbul'a dönüp sunuculuk işine döndü. Her şey iyi gider gibi görünürken evlilikleri çatırdayan ikili 2008'de boşanma kararı aldı. Burcu Esmersoy'un ayrılık kararını açıklamasının ertesi günü İtalyan damat eski Türkiye güzellerinden Selda Car ile birlikte samimi biçimde görüntülendi. Boşanma bu ihanet iddialarının arasında gerçekleşti.

TEREDDÜTSÜZ ‘EVET' DEDİ

Dans tutkusunu her fırsatta dile getiren Esmersoy, bu alandaki maharetini ilk olarak Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcısı olduğu "Romantik Komedi" filminde gösterdi. Konuk oyuncu olarak yer aldığı filmde Mert Yavuzcan ile çektiği dans sahnesi sinemamızın klasikleri arasındaki yerini aldı ve çok konuşuldu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasından gelen teklifi hiç tereddüt etmeden kabul etti. Yarışmadaki partneri Jaki'yle aşk yaşadığı dedikodularının çıkmasıyla, 2 yıldır beraber olduğu sevgilisi Cem Alper'den ayrılığı aynı döneme denk geldi. Bazı davetlere birlikte katıldığı dans partneriyle sahnedeki uyumu dikkatleri çekti. Acun Ilıcalı, aynı zamanda arkadaşı olan Esmersoy'a, ayrıldığı İtalyan eşi Massimo'yu hatırlatarak "Yabancı damat istemiyoruz" şeklinde takılmıştı. Esmersoy yine de partneriyle dışarıda görüntülenmekten vazgeçmedi.

KICK BOKS YAPIYOR

DOĞUM TARİHİ: 2 Ekim 1976

DOĞUM YERİ: İstanbul

EĞİTİMİ: Beşiktaş Lisesi, istanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü, NevvYork Üniversitesi Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi

YABANCI DİL: İngilizce, İtalyanca

MEDENİ DURUMU: İtalyan eşi Massimo Cusimano ile 2005'te evlendi, 2008'de boşandı.

KATILDIĞI YARIŞMA: 1997 Miss Turkey 4. güzeli EN SEVDİĞİ DANS ŞARKISI: Touched The Sky / Dennis Ferrer

İLGİ DUYDUĞU SPORLAR: Futbol, Kick Boks

AKILDA KALAN SÖZLERİ:

• Güzellik yarışması sonrası kapımın önünde yatan vardı.

• Scarlett Johansson'a güzel diyen bana demesin.

• Koca parasıyla alışveriş yapmıyorum.

• Kompleksli erkek, komplekssiz erkek diye bir ayrımım var.

• Enerjimi dans ederek dışa vururum.

ANNE BABAYLA YAŞAMANIN NASIL OLDUĞUNU BİLMİYORUM

Burcu Esmersoy'un anne ve babası henüz çok küçük bir çocukken ayrıldı. Kendisi de kız kardeşiyle birlikte dedesi ve babaannesinin yanında büyüdü. Esmersoy, anne baba özlemi duymama nedenini 4 yıl önceki bir röportajında şöyle anlatmıştı: "Onlar yeniden bir hayat kurdular. Annemin de babamın da bir kızı daha oldu. Biz onların eski hayatlarında kaldık. Ama yanlış anlaşılmasın, benimki hüzünlü bir çocukluk filan değil. Hiç havyar yemediyseniz, tadını özlemezsiniz! Ben anne ve babayla yaşamanın ne demek olduğunu bilmiyorum. Dolayısıyla, yokluklarını hissetmedim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler