Burç Yorumları - 17 Haziran Burç Yorumları

KOÇ: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu il

Burç Yorumları - 17 Haziran Burç Yorumları

KOÇ: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Bileklerinizin hassas olduğu bir gündesiniz. Yürürken dikkatli olun.

BOĞA: Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz.

İKİZLER: Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Çevre koşullarının size sunduğu şartlara uyumak istemiyorsunuz. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var.

YENGEÇ: Aşkla cinselliği karıştırdığınız bir dönemdesiniz. Bugün, geçici heveslere dikkat etmelisiniz. Plüton zıt burcunuzda geri gidiyor. Bugün gizli macera yaşama isteğinize engel koymalısınız. İhtiyacınız olan; sizi engellemeyecek ve yapacağınız işlerde pürüz çıkarmayacak güçlü bir ortak. Beraberlikleri olanlar için, enerji dolu bir gün.

ASLAN: Çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz. Partnerinizin davranış biçimini kendi algılama biçiminize göre yorumluyorsunuz.

BAŞAK: Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız bir çok konunun gelişmesini önleyebilir. Arkadaşlarınızla beraber son durum değerlendirmesini yapacağınız maddi gelişmeleri fazla kafanıza takmayın.. Önünüzde uzun bir zaman var. Acele etmemeli ve bazı olayların üstüne gitmemelisiniz.

TERAZİ: Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz..Başarılı çalışmalar yaptığınız zaman, kendinizi özel ve farklı hissediyor ve motivasyon gücünüz artıyor. Bu gün aşk ve iş ilişkilerinizi bir arada yürütmenin zevkini yaşayabilir veya özgürlük duygusunu size tattırabilecek bir iş arkadaşınızla sıra dışı bir ilişki içinde olabilirsiniz.

AKREP: Ailenizin güvenliği sizin için önemli. Bugün, onları koruma ihtiyacı içindesiniz. Birlikte vakit geçirmeniz için bir çok nedeniniz var. Çocuklarınızla birlikte paylaşacağınız bir takım aktiviteler söz konusu olacak. Her konuda özverili çalışmanız, unutkanlığa neden oluyor. Sadece dinlenmeye ihtiyacınız var.

YAY: Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

OĞLAK: Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız. Evinizle ilgili yeni değişimler içindesiniz .Bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için, önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

KOVA: Bugün, güçlü enerjiniz sayesinde tüm engelleri kısa sürede aşıyorsunuz. Kendinizle ilgili tenkitlere karşısınız. . Aykırı davranışları olan kişileri tenkit etmenin bir anlam teşkil etmeyeceğini bilmeli ve fikir vermek dışında olaylara çok fazla karışmamalısınız. Moralinizin çabuk bozulması halinde kendinizi hasta gibi hissediyorsunuz. 

BALIK: Duygusal günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Kendinizi ispat etmek için herhangi bir olaya ihtiyacınız yok aslında. İçiniz rahat değil. Duygularınızda yaşadığınız iniş ve çıkışları kendiniz bile takip edemiyorsunuz.. Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem