Burak Yılmaz olayının perde arkası!

Galatasaraylı Futbolcu Burak Yılmaz, kendisini Trabzon Valisi olarak tanıtarak yardım kampanyası yalanıyla 10 bin lira dolandırılması olayında Trabzon'a yeni atanan Vali Abdi Celil Öz'ün değil Trabzon eski valisi Dr Recep Kızılcık'ın ismini kullandıkları

Burak Yılmaz olayının perde arkası!

Galatasaraylı Futbolcu Burak Yılmaz, kendisini Trabzon Valisi olarak tanıtarak yardım kampanyası yalanıyla 10 bin lira dolandırılması olayında Trabzon'a yeni atanan Vali Abdi Celil Öz'ün değil Trabzon eski valisi Dr Recep Kızılcık'ın ismini kullandıkları ortaya çıktı.

Dolandırıcılar Burak Yılmaz'a  kendilerini Trabzon valisi Dr Recep Kızılcık olarak tanıttıkları ve para istedikleri öğrenilirken  Yılmaz'ın parayı yatırdıktan sonra, teyit amaçlı valiliği araması üzerine dolandırıldığını anladı.

Öte yandan, Burak Yılmaz'ı dolandıran tele-dolandırıcıların, bilgisayar üzerinden bir programı kullanarak arama yaptıkları belirlendi. Tespit edilen IP adresinin ise İsveç üzerinden hat alarak arama yaptığı oraya çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem