"Bunları ilk kez söylüyorum"

Başbakan Erdoğan, "Anayasa Mahkemesini de dinliyorlar. Son zamanlarda atılan adımlar işte bizde bu soru işaretlerini doğuruyor. Çünkü her şeyleri bunların santaj, her şeyleri bunların montaj." diye konuştuBirilerinini ablaları, abileri vardı. Ne oldu? Biz

"Bunları ilk kez söylüyorum"

Başbakan Erdoğan, "Anayasa Mahkemesini de dinliyorlar. Son zamanlarda atılan adımlar işte bizde bu soru işaretlerini doğuruyor. Çünkü her şeyleri bunların santaj, her şeyleri bunların montaj." diye konuştu

Birilerinini ablaları, abileri vardı. Ne oldu? Bizim ablalarımız, abilerimiz galip geldi. Belediyecilik bizim işimiz. Bu kardeşiniz İstanbul Belediye başkanlığından geldi.

Kardeşlerim ana muhalefet genel müdürü, yavru muhalefetin başkanı nereden geldi? Bunların dikili bir ağacı yok. Bu CHP'nin genel müdürü SSK'nın başındayken ilaç bulamıyorduk ilaç. Bunlar halka değer vermediler.

Bunların partisinde halk olabilir ama uygulama da yok. Adında milliyetçi ifadesi var. Yesinler senin milliyetçiliğini. Milliyetçilik adına hangi ülkeye gitmiş?

Moğolistan'a gittim. Karakum'dan Göktürk alfabesine 42 km yol vardı. Bu yolu biz yaptık. Moğolistan'daki anıtlarımızı gezdim. Anıtlarımızın olduğu yere mescid yapacağız.

Ey Bahçeli sen neden gitmedin buralara? Uçağa binme fobisi varmış! Soydaşlarımızın hep yanında olduk.

Suriyeli kardeşlerimizin yanında olduk. Onlar muhacir biz Ensar olduk. Bizim medeniyetimizin görevi bu.

Mısır'da Esma'lar şehit oldu. Onların yanında olduk. Darbeyle gelenlerin karşısında olduk. Pensilvanya darbecilerin yanında oldu.

Mavi Marmara'yı batıranların yanında oldu. Bunların yanında olan saf kardeşlerimize sesleniyorum. Bunlardan kurtulun.

Bunlar herkesi dinliyor. Cumhurbaşkanını dinliyorlar.

Burada ilk kez söylüyorum. Bunlar ;Anayasa Mahkemesi'ni de dinliyorlar. Bunların inine gireceğiz. Bunlar kimi dinlerlerse dinlesinler karşılarında biz varız. Bunları temizleyeceğiz. Ya yola gelecekler ya gidecekler.

YA YOLA GELECEKLER, YA....

Başbakan Erdoğan: "Bir kısım paralel yargıyla mücadelemiz devam ediyor, edecek. Bir kısım emniyetteki paralel yapıyla mücadelemiz devam ediyor, edecek. Devletin kurumlarındakilerle ediyor, edecek. Temizleyeceğiz bunları, temlizleyeceğiz. Ya yola gelecekler ya dışarı gidecekler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem