Bunları alırken dikkat! Artık vergisi var...

Ekonomi Bakanlığı, birçok ürünün ithalatına ek vergi koydu.Karara göre, ithal çanta ve valizden yüzde 30 gümrük vergisi alınacak. Vergisi artırılan diğer ithal ürünler şöyle:Sandık, bavul, evrak çantası, okul çantası, gözlük kılıfı, dürbün mahfazası, foto

Bunları alırken dikkat! Artık vergisi var...
Ekonomi Bakanlığı, birçok ürünün ithalatına ek vergi koydu.

Karara göre, ithal çanta ve valizden yüzde 30 gümrük vergisi alınacak. Vergisi artırılan diğer ithal ürünler şöyle:
Sandık, bavul, evrak çantası, okul çantası, gözlük kılıfı, dürbün mahfazası, fotoğraf makinası mahfazası, müzik aleti mahfazası, silah ve tabanca kılıfı, seyahat çantası, yiyecek veya içecek torbası, tuvalet çantası, sırt çantası, el çantası, erzak çantası, portföy, para kesesi, harita ve kimlik mahfazası, sigara kutusu, tabaka ve tütün kese ve kutusu, takım çantası, spor çantası, şişe mahfazası, mücevher kutusu, pudra-baharat-barut kutusu, bıçak kılıfı. Ayrıca ithal duvar kağıtlarına da kilo başına 5 dolar vergi kondu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler