Bulgaristan'da kaza: 4 Türk öldü

Bulgaristan–Türkiye sınırına yakın Hasköy kenti bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 4 Türk vatandaşının öldüğü bildirildi.İçişleri Bakanlığı basın merkezinin açıklamasına göre, Türkiye'den giriş yapan Alman plakalı bir minibüs aniden şerit değiştire

Bulgaristan'da kaza: 4 Türk öldü

Bulgaristan–Türkiye sınırına yakın Hasköy kenti bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 4 Türk vatandaşının öldüğü bildirildi.

İçişleri Bakanlığı basın merkezinin açıklamasına göre, Türkiye'den giriş yapan Alman plakalı bir minibüs aniden şerit değiştirerek karşıdan gelen Türk plakalı bir tıra çarptı.

Stamboliyiski köyü yakınlarında meydana gelen kazada, minibüste bulunan şoför dahil 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüsteki diğer 4 yolcu ise ağır yaralı olarak Hasköy ve Filibe hastanelerine kaldırıldı.

Kazadan sonra bölge trafiğe kapatıldı. Fren sistemi bloke olan tırın yoldan çekilmesi için kaza yerine vinç gelmesi bekleniyor.

Hasköy Bölge Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, kazada ölen ve yaralananların kimlik tespiti sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem