Bülent Ersoy adliyede!

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy bugün yanında korumlarıyla Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Ersoy, Başsavcı ile görüştüğünü ve bir şikayeti olduğunu dile getirdi.Ersoy'un Erol Köse'den şikayetçi olduğu öğrenildi. Ersoy'un Erol Köse'dan Twitter hesabınd

Bülent Ersoy adliyede!

Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy bugün yanında korumlarıyla Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Ersoy, Başsavcı ile görüştüğünü ve bir şikayeti olduğunu dile getirdi.

Ersoy'un Erol Köse'den şikayetçi olduğu öğrenildi. Ersoy'un Erol Köse'dan Twitter hesabından kendisine hakeret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1 saat boyunca Başsavcılık makamında kalan Ersoy adliye çıkışında ise zor anlar yaşadı.

ERSOY ŞOFÖRÜNE ÇOK KIZDI

Adliye gelişinin nedeni konusunda açıklama yapmaktan çekinen Ersoy, şoförü arabasını gettirmekte gecikince sinirlendi. Bu arada Ersoy'un hayranları da kendisiyle fotoğraf çektirmek için adliye önünde yarıştı.

Ersoy şoförünün gecikeceğini anlayınca bir süre adliye önünde bekledi. Ersoy'un yanında bulunan bir kişi ise basın mensuplarından görüntü çekmemelerini istedi.

TAKILARI GÖZ KAMAŞTIRDI

Aracının gelmesinin ardından Ersoy'u bu kez de önünde beliren köpekler kızdırdı. Ersoy'un köpeklerin yanında duran özel güvenlik görevlisine "Çekin bunları" dediği görüldü. Ersoy ardından aracına binerek adliyeden ayrıldı. Öte yandan Ersoy'un parmağına taktığı yüzükler ise göz kamaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler