Bülent Arınç açıklama yaptı!

İşte konuşmadan satır başları:4 çocuğu olandan vergi alınmıyordu artık 3 çocuktan da vergi alınmayacak. Kanun maddesi ilave edilecek.Bazı ilçelerde henüz doğalgaz yok, 28 Haziran 2014'e kadar doğalgaz talep eden ilçelere hizmet verilecek.Son yurtiçi gezil

Bülent Arınç açıklama yaptı!

İşte konuşmadan satır başları:

4 çocuğu olandan vergi alınmıyordu artık 3 çocuktan da vergi alınmayacak. Kanun maddesi ilave edilecek.

Bazı ilçelerde henüz doğalgaz yok, 28 Haziran 2014'e kadar doğalgaz talep eden ilçelere hizmet verilecek.

Son yurtiçi gezileri Manisa'ya yapılmıştır.Sevinçle söylemeliyim ki halkımızın partimize karşı sevgisi yüzde 100'e yakın arttı.

HSYK'dan hayrete düşüren bir açıklama geldi.Başında Adalet Bakanı'nın bulunduğu HSYK böyle bir karar alamaz.Bir dava konusunda HSYK da olsa hiç bir kuruluş açıklama yapamaz.

Adalet Bakanı henüz göreve başlamıştı HSYK'nın gidip ziyaret etmesi gerekirdi. Toplanacaklarsa bakanlıktan biri çağırılmalıydı. Madem açıklama yapacaksınız bunu bildirecektiniz.
 

Bir kanun değişikliği yapılacaksa bunun yeri TBMM'dir. Adalet Bakanlığı, elbette ki bildiri dağıtan savcılar hakkında gereğini yapacaktır.

Sayın Akdoğan'ın söyleceği sözler üzerine söyleyecek tek bir sözümüz bile yok.

Halen süren davalarla ilgili yeniden yargılanmadan bahsedilemez.Adalet Bakanlığı'nda da konuyla ilgili bir çalışma bulunmamaktadır. Günlük olaylara bakılarak tekrar yargılama yapılmasın demek sadece temennidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem