Bugün bankalar açık mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle 28 ve 30 Ekim de idari izin sayıldı. Bu durum bankaları nasıl etkiliyor. 30 Ekim Cuma günü bankaların açık olup olmayacağı milyonlarca insanın aklında soru işareti... Banka işlemleri yapacak olan vatandaşların dikkatle

Bugün bankalar açık mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle 28 ve 30 Ekim de idari izin sayıldı. Bu durum bankaları nasıl etkiliyor. 30 Ekim Cuma günü bankaların açık olup olmayacağı milyonlarca insanın aklında soru işareti... Banka işlemleri yapacak olan vatandaşların dikkatle okuması gereken bir haber. Bankalar 28 ve 30 Ekim'de açık mı? 30 Ekim Cuma günü bankaların açık olup olmadığını sizler için haberimizde derledik... 30 Ekimde Bankalar açık mı sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bankacılık işlemleri yapmak isteyen vatandaşlarımızın işlemleri eğer acil ise bugün öğlene kadar vakitleri var... 28 Ekim Çarşamba günü bankalar yarım gün çalışacak 29 Ekim de ise tamamen kapalı olacak. 30 Ekim idari izin olduğu için bankalar açık olacak. 

30 Ekim için yapılan o açıklama;
 
"Başbakanımız 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzalamıştır. Kurum yöneticileri gerekli asgari personeli görev başında bulunduracaktır."
 
CNNTÜRK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem