Bu tavuk penguen gibi yürüyor

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Yunus Hasırcı isimli vatandaşın evinde beslediği tavuk penguen gibi yürümeye başlayınca ilgi odağı oldu.10 civciv birlikte büyürken, içlerinden biri ağustos ayından bu yana penguen gibi yürümeye başladı. Tavuğun farklı yürüdüğ

Bu tavuk penguen gibi yürüyor

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Yunus Hasırcı isimli vatandaşın evinde beslediği tavuk penguen gibi yürümeye başlayınca ilgi odağı oldu.

10 civciv birlikte büyürken, içlerinden biri ağustos ayından bu yana penguen gibi yürümeye başladı. Tavuğun farklı yürüdüğünü görünce şaşırdığını söyleyen Yunus Hasırcı, "Evimde tavuk yetiştirerek hem etinden hem de yumurtasından yararlanıyorum. Mayıs ayında tavuklarımdan biri gurk oldu. Tavuğun altına on yumurta bıraktım. 21 gün sonra civcivler çıktı. İçlerinden biri geçen ağustos ayından bu yana penguen gibi yürümeye başladı. Yiyeceklerini normal yemekte ancak yürümesi penguen gibi hayret ettim" dedi.

Penguen yürüyüşlü tavuk görenlerin ilgisini çekmeye başladı. Tavuğu kesmeyi düşünmediğini belirten Yunus Hasırcı, "Yaşadığı kadar yaşasın" diye konuştu.

Bu tavuk penguen gibi yürüyor

Bu tavuk penguen gibi yürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler