Bu nasıl bir vahşet!

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde 2 yıl önce Ramazan Bayramı'nda kaybolan ikisi kardeş 3 çocuğun cesedi Yozgat'ta baraj kenarında toprağa gömülü olarak bulundu. Suçunu itiraf ettiğini öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde 21

Bu nasıl bir vahşet!

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde 2 yıl önce Ramazan Bayramı'nda kaybolan ikisi kardeş 3 çocuğun cesedi Yozgat'ta baraj kenarında toprağa gömülü olarak bulundu. Suçunu itiraf ettiğini öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde 21 Eylül 2009'da Ramazan Bayramı'nın ikinci günü şeker toplamak için evden ayrılan ve bir daha da haber alınamayan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ile 6 yaşındaki kardeşi Dilruba ve komşularının çocuğu 10 yaşındaki Türkan Ay'ı arama çalışmalarını sürdüren polis ekipleri çocukların izine gece geç saatlerde Yozgat'ta ulaştı. İkisi kardeş, 3 çocuğun cesedi, Yozgat'ın Çayıralan İlçesine bağlı Yahyasaray beldesinde baraj kenarında toprağa gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi yapılan sorgularında suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Polis merkezine götürülen şüpheliler, yapılan sorgularında Kayseri'de kaçırdıkları 3 çocuğu, öldürdükten sonra Çayıralan ilçesine bağlı Yahyasaray beldesinde baraj kenarında toprağa gömdüklerini itiraf ettiği öğrenildi. Bunun üzerine şüpheliler, Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde olay yerine götürülerek çocukların gömülü bulunduğu yer tespit edildi.

Yetkililer çocukların kesin kimlik tespiti için kemiklerinden alınacak parçalar ile DNA testi yapılacağını bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler