Bu nasıl anne?

ADANA’da öz kızı 13 yaşındaki F.H.’yi 5 TL karşılığı erkeklere pazarladığı iddiasıyla tutuklanan 40 yaşındaki Kader H. ile küçük kızla ilişkiye girdiği öne sürülen 45 yaşındaki Mehmet T. ve 46 yaşındaki Mehmet Ali İ.’nin yargılanmasına başlandı.Merkez Yür

Bu nasıl anne?

ADANA’da öz kızı 13 yaşındaki F.H.’yi 5 TL karşılığı erkeklere pazarladığı iddiasıyla tutuklanan 40 yaşındaki Kader H. ile küçük kızla ilişkiye girdiği öne sürülen 45 yaşındaki Mehmet T. ve 46 yaşındaki Mehmet Ali İ.’nin yargılanmasına başlandı.

Merkez Yüreğir İlçesi’nde ilköğretim 7’nci sınıf öğrencisi F.H.’nin okulda rahatsızlanıp, ardından götürüldüğü hastanede hamile olduğu anlaşılınca, cinsel istismar olayı ortaya çıktı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 Kasım’da 26 haftalık hamile olduğu tespit edilen F.H.’nin psikolog gözetiminde ifadesini aldı. F.H., annesi tarafından götürüldüğü 2 erkeğin kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Küçük kızın ifadesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, annesi Kader H. ile temizlik işçisi Mehmet T. ve özel güvenlik görevlisi Mehmet Ali İ.’yi gözaltına aldı.

Sorgularının ardından tutuklanan sanıklardan Kader H. hakkında ’küçük yaştaki kızını fuhşa teşvik etmek’ suçundan toplam 37.5 yıla kadar, Mehmet T. ile Mehmet Ali İ. hakkında ise ’çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Adana 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına başlanan sanıklar suçlamaları kabul etmedi.

Anne Kader H., kızını satmadığını, Mehmet T.’nin küçük kızla anal yolla birlikte olduğunu, Mehmet Ali İ.’nin ise sadece yanak yanağa öpüştüklerini ileri sürdü. Anne Kader H., "Ben böyle olmasını istemezdim. Pişmanım. Kızım benimle birlikte geliyordu. Diğer sanıklarla kendi isteğiyle birlikte oluyordu. Ben kızımı azmettirmedim. Teşvik etmedim. Sanıklarla birlikte olduğunu da biliyordum" dedi.

"YANAK YANAĞA ÖPÜŞTÜK"

Kader H. ile 3 yıldır ilişkisi olduğunu söyleyen sanık Mehmet Ali İ. ise "Benim annesi ile ilişkim vardı. Ancak, kızla kesinlikle ilişkim olmamıştır. ’Hoş geldin’ deyip yanak yanağa öpüşmüşüzdür" diyerek suçlamayı kabul etmedi.

Sanıklardan Mehmet T. de savunmasında, "Benim kızla normal yoldan cinsel birlikteliğim olmadı. Anal yoldan birlikte olduk. Kaç kez olduğunu hatırlamıyorum. Her defasında annesi de bizimle oluyordu. Annesine de çocuğuna para veriyordum. Ancak kızının yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Pişmanım" diyerek kendini savundu.

Daha önceki ifadelerinde kızının diğer sanıklarla ilişkiye girdiğinden haberi olmadığını ileri süren Kader H. şöyle konuşmuştu:

"Eşim inşaatlarda çalıştığı için maddi sıkıntı çekiyorduk. Bu yüzden para karşılığı erkeklerle ilişkiye girdim. Bu kişiler bana kızımla birlikte olmak istediklerini söylediler. Ben de daha çok küçük olduğunu, buna izin veremeyeceğimi söyledim, ama ısrar ettiler. Bunun üzerine ilişkiye girmemeleri şartıyla ellemelerine izin verdim. Kısa süreliğine baş başa kalmaları için mutfağa gittim. Döndüğümde kızım giyiniyor, onlar ise çıplaktı. Ne yaptıklarını bilmiyorum. Sadece ellediklerini düşündüm. Dolmuş parası olarak da 5 lira verdi.

"ÇOCUK KİMDEN?

Mahkeme heyeti, halen devlet korumasında bulunan küçük kızın karnındaki bebeğin kimden olduğunun araştırılmasına, yaşadığı olaylardan dolayı ruh ve beden sağlığının bozulup bozulmadığı yönünde istenen raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem