'Bu kadını ülkeye sokmayın'

Televizyon sunucusu Melissa Bachman, Güney Afrika seyahati sırasında paylaştığı fotoğrafla eleştirilerin odağı oldu. Bachman, silahla öldürdüğü ölü bir aslanla verdiği pozu Twitter hesabında “Güney Afrika’da muhteşem bir gün. Bu erkek aslanı takip ettim.

'Bu kadını ülkeye sokmayın'

Televizyon sunucusu Melissa Bachman, Güney Afrika seyahati sırasında paylaştığı fotoğrafla eleştirilerin odağı oldu. Bachman, silahla öldürdüğü ölü bir aslanla verdiği pozu Twitter hesabında “Güney Afrika’da muhteşem bir gün. Bu erkek aslanı takip ettim. Ne güzel bir avdı” mesajıyla paylaştı.

Televizyonda da bir av programı sunan Bachman’ın Facebook hesabı da öldürdüğü hayvanlarla verdiği pozlarla dolu. Bu konudan rahatsız olan Güney Afrikalılar ise hükümet yetkilierine Bachman’ın ülkeden çıkarılması için dilekçe yazdı. 12 bin imza toplayan dilekçede, Bachman’ın ülkenin kültür değerlerine saygı duymadığı için Güney Afrika’ya girişinin yasaklanması isteniyor.

Twitter hesabı silinen Bachman ise çocukluğundan beri avcılık yaptığını söylüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler