Bu kadarı şeytanın aklına gelmez! Öz oğlunu...

Adana'da 34 yaşındaki Y.Y. 4 yaşındaki oğlu O.Y.’yi önce tanımadığı iki kadına emanet etti, sonra polise giderek çocuğunun kaybolduğunu söyledi. Polisin cep telefonlarına gönderdiği fotoğrafı gören bir taksici sayesinde çocuk bulununca olay aydınlandı. TA

Bu kadarı şeytanın aklına gelmez! Öz oğlunu...

Adana'da 34 yaşındaki Y.Y. 4 yaşındaki oğlu O.Y.’yi önce tanımadığı iki kadına emanet etti, sonra polise giderek çocuğunun kaybolduğunu söyledi. Polisin cep telefonlarına gönderdiği fotoğrafı gören bir taksici sayesinde çocuk bulununca olay aydınlandı.
 
TANIMADIĞI 2 KADINA BIRAKTI

 
Evli 3 çocuk babası M.K. ile nikahsız yaşayan Y.Y., bu ilişkiden oğlu O.Y.’yi dünyaya getirdi. M.K.'nın eşinden boyanıp kendisiyle evlenmemesine kızan Y.Y. bu duruma kızarak plan yaptı. 4 yaşında olan oğlu O.Y.’yi başka bir mahallede oturan hiç tanımadığı bedensel ve zihinsel engelli 49 yaşındaki bir kişi ile ile ablasını evine bıraktı. "Eşimle  kurban kesmeye gidiyoruz. 2 saatliğine oğlum sizde kalsın, almaya gelirken de size et getiririm" diyen kadın, daha sonra Hürriyet Polis Merkezi Amirliği’ne giderek çocuğunun kaybolduğunu söyledi. Polise, nikahsız birliktelik yaşadığı M.K.'nın resmi nikahlı eşi F.K.'nın çocuğunu kaçırmış olmasından şüphelendiğini ileri süren Yaşariye Yıldırım, "Nehre atmış olabilir, yavrumun hayatından endişeliyim. Başına bir iş gelirse o kadın yapmıştır" dedi.
 
KAYIP ALARMI VERİLDİ

 
Y.Y'NIN şikayeti üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk ve Asayiş Şube ekipleri harekete geçti, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’nın Kayıp Şahıslar Şubesi de sosyal medya üzerinden duyurular yapıp, cep telefonlarına da ’kayıp alarmı’ başlığıyla kısa mesaj gönderdi. 
 
Kayıp olan O.Y.’nın fotoğrafı ve eşkal bilgileri, son görüldüğü bölgede bulunanların cep telefonlarına gönderilerek yardım istendi. Küçük çocuğu kaçırdığı ileri sürülen 3 çocuk annesi 39 yaşındaki F.K. da Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. O.Y.’nin nehre atılma ihtimaline karşı dalgıç polisler, Seyhan Nehri’nde arama yaptı.
 
EMANETE GÖZÜ GİBİ BAKTI

 
Tanımadıkları kadının emanet olarak bıraktığı çocuğa bakan F.Ş. ve M.Ş. ise, saatlerce annenin gelmesini bekledi. F.Ş. ve M.ŞÇ küçük çocuğun karnını doyurdu, meyve yedirip bakıcılık yaptı. İki kız kardeşin, taksicilik yapan ağabeyi F.Ş. da akşam ziyaretlerine geldiğinde evde bir çocuğun olduğunu görünce cep telefonuna fotoğrafı gelen çocuğa benzediğini fark edip polise bilgi verdi. İhbar üzerine eve gelen polis, F.Ş. ve M.Ş.'nin ’küçük misafir’ adını verdikleri O.Y.’yi uyurken buldu.
 
ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI
 
Anne Y.Y.'nın şikayetiyle gözaltına alınan F.K. olayla ilgisinin olmadığı anlaşılınca serbest bırakıldı. F.Ş. ile M.Ş. "Çocuğu annesi bıraktı, 2 saat sonra gelip alacaktı. Ama bekledik gelmedi" diye ifade verdi. Madde bağımlısı olduğu belirlenen Y.Y. olayla ilgili ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken O.Y. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’ne yerleştirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler