Bu kaçıncı? Yine görevden alındı…

Haber61/Haber Servisi - 2009 yılında ibadete henüz açılmadığı dönemde Sümela Manastırı’nda ayin yapmak isteyen Selanik Valisi Panayotis Psomyadis ve Rus Milletvekili İvan Savidis ile yanlarında getirdikleri ekibe izin vermeyen Trabzon Müze Müdürü Nilgün Y

Bu kaçıncı? Yine görevden alındı…
Haber61/Haber Servisi - 2009 yılında ibadete henüz açılmadığı dönemde Sümela Manastırı’nda ayin yapmak isteyen Selanik Valisi Panayotis Psomyadis ve Rus Milletvekili İvan Savidis ile yanlarında getirdikleri ekibe izin vermeyen Trabzon Müze Müdürü Nilgün Yılmazer, mahkemeyle döndüğü görevinden yine alındı.  Önce Erzincan’a ardından da Gümüşhane’ye gönderilen Yılmazer, açtığı  her iki davayı kazanarak görevine geri iade edilmişti. Bu sürgünler sırasında Sümela Manastırı ibadete açılırken bu defa 3 memurun ‘Bize mobbing (baskı) uyguluyor’ şikayetini içeren dilekçelerini değerlendiren Bakanlık gerekçe de göstermeden Nilgün Yılmazer’i Trabzon Turizm İl Müdürlüğü bünyesine çekti. Daha önceki atamalarda da şikayet dilekçeleri mahkeme tarafından ‘yetersiz’ bulunmuştu! Halen konuyla ilgili soruşturma açılmaması da kafaları karıştırdı. Boş kalan Trabzon Müze Müdürlüğü koltuğuna ise jet bir şekilde ilginç bir atama gerçekleşti. Yılmazer'i şikayet edenler arasında yer alan Fatma Kartal’ın Müdür Vekili olduğu da öğrenildi. Aynı kişinin daha önce de şikayeti olduğu ve bu şikayetler sonrası görevinden alınarak gönderilen Yılmazer’in mahkeme kararıyla görevine geri verildiği belirtildi. 

 

 
11938735_1017738234987323_1278198245_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem