Bu imzayı açıkladı

Haber61/Haber Servisi Trabzon’da esnafın düzenlediği kahvaltıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, TSK’nin son operasyonda özel tasarımlı üzerinde Mustafa Kemal İmzalı bombalarının n

Bu imzayı açıkladı
Haber61/Haber Servisi
 
Trabzon’da esnafın düzenlediği kahvaltıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, TSK’nin son operasyonda özel tasarımlı üzerinde Mustafa Kemal İmzalı bombalarının nedenini açıkladı.
 
Güvenlik güçleri ile sivillerin emniyetini tehdit eden IŞİD, PKK ve DHKP-C terör örgütlerine yönelik operasyonlar yurtiçi ve sınır ötesi olarak sürdürülüyor. Operasyon sırasında kullanılan güvenlik uygulamaları arasında son 5 yıl içinde yürütülen çalışmalar sonucunda, Türk Hava Kuvvetleri için terör örgütü PKK'nın hedeflerini imha etmede kullanılmak üzere üretilen beton delici SOM füze sistemi de yer aldı.
 
Bu füzenin üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün imzasının yer alması dikkat çekti. İşte bu ayrıntı ile ilgili sorulan soruya Süleyman Soylu, “TSK’nin özellikle kullandığı araçların, teçhizatların, mühimmatların yüzde 50’sini Türkiye kendisi üretiyor. Bu ülkemiz için övünçtür. Türkiye’nin savunma sanayisinin attığı adımlar açısından çok büyük önem taşımaktadır. Elbetteki bütün bu davranışların ana nedeni demokrasiyi muhafaza ve müdafaa etmektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem