Bu haberi okumadan plan yapmayın!

13 Ekim 2013 Pazar günü Doğu Karadeniz kıyılarının çok bulutlu ve yağmurlu diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının yurdun kuzey kesimlerinde 2 - 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edili

Bu haberi okumadan plan yapmayın!

13 Ekim 2013 Pazar günü Doğu Karadeniz kıyılarının çok bulutlu ve yağmurlu diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının yurdun kuzey kesimlerinde 2 - 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

14 Ekim 2013 Pazartesi (arefe) günü Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu Bölgesinin güneydoğu kesiminin kısa süreli sağanak yağışlı diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

15 ve 16 Ekim 2013 Salı ve Çarşamba (Bayramın 1. ve 2. günleri) Yurtta yağış beklenmiyor. Doğu bölgelerimizin parçalı ve yer yer çok bulutlu, güney, iç ve batı bölgelerimizin az bulutlu ve açık geçmesi, hava sıcaklıklarının ise 2 - 5 derece artması bekleniyor.

17 Ekim 2013 Perşembe (Bayramın 3. günü) yurdumuzun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutluMarmara' nın batısı ile Kıyı Ege' nin sağanak yağışlı, diğer bölgelerimizin parçalı ve az bulutlu geçeceği, hava sıcaklığının batı bölgelerimizde değişmeyeceği, iç ve doğu bölgelerimizde artmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

18 Ekim 2013 Cuma (Bayramın 4. günü) Yurdumuzun batı bölgelerinin parçalı ve çok bulutlu Marmarave Ege bölgelerinde sağanak yağış geçişleri görüleceği, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği ve hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

Kurban bayramı süresince hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında güney, iç ve batı bölgelerde birkaç derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler