Bu haber Bakanlığı gerdi

Eşinin kulağını kesen bir kişinin Van Cezaevinden kaçtığı ve bir başka kişinin de burnunu keseceği iddiası Adalet Bakanlığını karıştırdı.Eşinin kulağını kesen bir tutuklunun, cezaevinden kaçtığı ve bir başka kişinin de burnunu keseceği iddiası ortalığı ka

Bu haber Bakanlığı gerdi

Eşinin kulağını kesen bir kişinin Van Cezaevinden kaçtığı ve bir başka kişinin de burnunu keseceği iddiası Adalet Bakanlığını karıştırdı.

Eşinin kulağını kesen bir tutuklunun, cezaevinden kaçtığı ve bir başka kişinin de burnunu keseceği iddiası ortalığı karıştırdı. Adalet Bakanlığı kaçtığı iddia edilen kişiyi Bitlis Cezaevinde buldu ve haberin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Sabah Gazetesinde 13 Ocak günü ''Kulak kesen koca firarda'' başlıklı bir haber yayınlandı. Haberde eşi Sıdıka Pilatin’in kulağını kestiği için tutuklanan Fariz Pilatin adlı kişinin, deprem sonrası Van Cezaevinden kaçtığı ve şimdi de Saray ilçesi Kadın Derneği Başkanı Hamide Yeni’nin burnunu keseceği iddia edildi.

Adalet Bakanlığı haber üzerine harekete geçerek deprem sonrası Van Cezaevinden nakledilen tutukluları araştırdı. ‘’Kaçtı’’ denilen Fariz Pilatin, Bitlis E tipi cezaevinde bulundu. Pilatin’in 26 Ekim 2011 günü Bitlis’e nakledildiği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem