Bu fotoğraf 3 metreden çekildi!

Pakistanlı fotoğrafçı Atıf Said, Lahor'da safaride hızla üzerine doğru gelen erkek aslanın çok yakından fotoğrafını çekti.Said, fotoğrafı çekmek için hayatını riske etti. Aslanın yaklaştığını gören Said, hemen arabasından inip fotoğraf çekmek için mevzile

Bu fotoğraf 3 metreden çekildi!

Pakistanlı fotoğrafçı Atıf Said, Lahor'da safaride hızla üzerine doğru gelen erkek aslanın çok yakından fotoğrafını çekti.

Said, fotoğrafı çekmek için hayatını riske etti. Aslanın yaklaştığını gören Said, hemen arabasından inip fotoğraf çekmek için mevzilendi. Aslan birkaç metre yaklaşıncaya kadar bekleyen fotoğrafçı son anda arabaya atladı. Said, bu sırada aslandan pek kolay görülemeyecek birkaç kare çekmeyi başardı. Said, "Aslanın heybet ve haşmetini gösterebilmemin tek yolu buydu. Onun üzerime atlamasıyla benim arabanın içine atlamam aynı anda oldu. Kıl payı farkla kurtuldum" diye konuştu. Pakistanlı fotoğrafçı, olayın dehşetini şimdi daha iyi anladığını, bir daha böyle bir şeye cesaret edemeyeceğini söyledi.

276083aa00000578-0-image-a-2_1428539490124.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler