Bu feryada yürek dayanmaz

Şırnak'ta polisleri taşıyan zırhlı servis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan saldırıda şehit düşen polis memuru Ali Can Öztürk'ün annesi ve babasının feryatları yürekleri dağladı. Şehit Öztürk'ün naaşı helallik alınması için Karabük'ün Kartalt

Bu feryada yürek dayanmaz

Şırnak'ta polisleri taşıyan zırhlı servis aracına terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan saldırıda şehit düşen polis memuru Ali Can Öztürk'ün annesi ve babasının feryatları yürekleri dağladı.

Şehit Öztürk'ün naaşı helallik alınması için Karabük'ün Kartaltepe Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Güçlükle ayakta duran anne ve babanın cenaze aracından Türk bayrağına sarılı tabutunu görünce, "Oğlum geldi" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

Duanın edilmesi ile şehit oğlunun resmini öpen anne Emine Öztürk, "Ben yavruma bakacağım. Alnını gösterin bana diye" diyerek gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem