Bu da Kurtlar Vadisi ailesi!

Adana'da 27 yaşındaki İbrahim Yılman, çok sevdiği 'Kurtlar Vadisi' dizisi nedeniyle çocuklarına dizi karakterleri Polat, Memati ve Abdulhey'in isimlerini verdi. Yılman, "Ne yapayım diziyi çok seviyorum, onun için çocuklarıma isimlerini verdim" dedi.EŞİ KA

Bu da Kurtlar Vadisi ailesi!

Adana'da 27 yaşındaki İbrahim Yılman, çok sevdiği 'Kurtlar Vadisi' dizisi nedeniyle çocuklarına dizi karakterleri Polat, Memati ve Abdulhey'in isimlerini verdi. Yılman, "Ne yapayım diziyi çok seviyorum, onun için çocuklarıma isimlerini verdim" dedi.

EŞİ KARŞI ÇIKTI AMA..
Kasap dükkanında çalışan İbrahim Yılman, 6 yıl önce Sultan Yılman ile evlendi. Kurtlar Vadisi dizisini ilgiyle izleyen Yılman, erkek çocukları olması halinde dizi oyuncularının isimlerini vermeye karar verdi. Yılman, 4 yıl önce dünyaya gelen ilk çocuğuna eşinin karşı çıkmasına karşın baş karakter Polat adını verdi. Ardından dünyaya gelen çocuklarına da Memati (3) ve Abdulhey (1) isimlerini verdi.

Üçüncü çocuğuna Abdulhey adını verirken sorun yaşadığını belirten Yılman, "Nüfus memuru '2 çocuğunuzun isimleri Polat ve Memati. Abdulhey ismi yasak. İsim siyasi olabilir' dedi. Ancak ben ısrarcı oldum. Müdür de yasak olduğunu belirtti. Oğluma bu ismi vereceğim diye diretince bu ismi verdim" dedi.

DUYANLAR ŞAŞIRIYOR
Aile yakınları ve komşuları Kurtlar Vadisi dizisi karakterlerinin isimleri verilen 3 kardeşe büyük ilgi gösteriyor. Çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirenler bile oluyor. Anne Sultan Yılman ise çocuklarına bu isimlerin verilmesinden memnun değil. Polat'ın, Beraat Kandili'nde, Memati'nin ise Kadir Gecesi doğduğunu belirten Sultan Yılman, "Çocuklarıma Berat, Kadir ve Hamza ismini vermek istiyordum. Eşim çok sevdiği dizinin karakterlerinin adını verdi. Zamanla isimlere alıştık. İsimlerini duyanlar şaşırıyor" dedi.

POLAT'TAN YARDIM İSTEDİ
Baba Yılman, çocuklarına bakmakta güçlük çektiğini belirterek dizide 'Polat Alemdar' karakterini canlandıran Necati Şaşmaz'dan yardım istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem