Bu 6 bomba yüklü aracı görürseniz

6 araç tespit edildi, her yerde aranıyor. Emniyet vatandaşları göreve çağırdı.Gaziantep'te çalıntı araç ile bombalı saldırı yapılmasının ardında Emniyet Genel Müdürlüğü, çalıntı ve şüpheli araçlar konusunda alarma geçti. Bölgede durumundan şüphe edilen 6

Bu 6 bomba yüklü aracı görürseniz

6 araç tespit edildi, her yerde aranıyor. Emniyet vatandaşları göreve çağırdı.

Gaziantep'te çalıntı araç ile bombalı saldırı yapılmasının ardında Emniyet Genel Müdürlüğü, çalıntı ve şüpheli araçlar konusunda alarma geçti. Bölgede durumundan şüphe edilen 6 araç plakaları 81 il emniyet müdürlüklerine acil kodu ile uyarıldı.

Gaziantep'te geçtiğimiz hafta 9 vatandaşın hayatını kaybettiği bombalı saldırının çalıntı araç ile gerçeklemesi polisi hareket geçirdi. 

Farklı illerde çalınan ve durumundan şüphe edilen; 

30 AL 284, 

38 FH 725, 

25 AT 173,

01 BGA 11,

21 ET 628 ve 

21 AK 730 

plakalı araçlar ilgili bilgi Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ulaşması üzerine polis alarma geçti. Hakkari'de 30 AL 284 plakalı aracın sürücü kent girişinde silahlı kişiler tarafından otomobilinin gasp edildiğini güvenlik güçlerine bildirdi. 

Polis özellikle bu araç üzerinde çalışma yaparken, Diyarbakır ve Batman'da önemli kavşaklarda polis araçlar üzerinde çalışma yürütüyor. Diyarbakır kent merkezinde polisler bir taraftan ring atarken, zaman zamanda geçici arama noktaları oluşturarak, otomobilleri durdurarak arama yapıyor.

Bu arada durumundan şüphe edilen araçların bulunması için 81 il emniyet müdürlükleri uyarıldı. Kent merkezleri ve kent giriş-çıkış noktalarında görev yapan ekiplere telsiz ve cep telefonu mesajlarıyla bilgiler iletildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem