Brozek: İnşallah bir maçta oynarım

Süper Final'in ikinci haftasında kendi evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı mağlup eden Trabzonspor, hafta sonu yine evinde ağırlayacağını Galatasaray maçının hazırlıklarına start verdi.Şenol Güneş nezaretinde yapılan antrenmanda elinden sakatlanan Zokora, salo

Brozek: İnşallah bir maçta oynarım

Süper Final'in ikinci haftasında kendi evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı mağlup eden Trabzonspor, hafta sonu yine evinde ağırlayacağını Galatasaray maçının hazırlıklarına start verdi.

Şenol Güneş nezaretinde yapılan antrenmanda elinden sakatlanan Zokora, salona giderek çalışma yaptı. Bir gün ekstra izin verilen Halil Altıntop ise izni yapmayarak takım arkadaşlarıyla beraber sahaya çıktı.

Düz koşu yapan Halil ve Colman da Piotr'un ardından düz koşu yaparak salona geçti.

Antrenman öncesinde ise Polonyalı futbolcu Piotr Brozek'e sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Kısa bir konuşma yapan Brozek, "İnşallah bu sezon bir maçta oynarım" dedi.

Öte yandan 23 Nisan etkinlikleri dolayısıyla Trabzonspor'u yetiştirme yurdu ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde minik çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem