Brad Pitt hayranlarını üzdü!

Hollywood'un en ünlü aktörlerinden, tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Brad Pitt, Avustralya'da katıldığı bir televizyon şovunda 50 yaşına geldiğinde oyunculuğu bırakacağını açıkladı. 47 yaşındaki aktör, üç yıl içinde kamera önünden çekilmeyi planlad

Brad Pitt hayranlarını üzdü!

Hollywood'un en ünlü aktörlerinden, tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Brad Pitt, Avustralya'da katıldığı bir televizyon şovunda 50 yaşına geldiğinde oyunculuğu bırakacağını açıkladı. 47 yaşındaki aktör, üç yıl içinde kamera önünden çekilmeyi planladığını ve artık kamera arkasında çalışmak istediğini belirtti: "Yapımcılığı çok seviyorum. Önüme gelen projeleri geliştirmekten zevk alıyorum. Oyunculuk yaparken bu işe tam anlamıyla vakit ayırmam imkansız. Üç yıl içinde kamera önünden çekilmeyi planlıyorum." Angelina Jolie ve altı çocuğuyla birlikte huzurlu bir hayat sürdüğünü ifade eden Pitt, eski eşi Jennifer Aniston'la birlikte kurduğu Plan B adlı yapım şirketinin kontrolünü 2006 yılında eline almış ve "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford", "Kick-Ass" ve "Eat, Pray, Love" gibi filmlerin yapımını üstlenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem