Bozdağ’dan öğrencilere müjde

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, mavi kartlılar ile orta öğretimim yurt dışında bitirip Türkiye’de üniversite okuyacak öğrencilerden harç parası alınmayacağı twitter hesabı üzerinden duyurdu.  Bozdağ, mavi kartlılar ile orta öğretimim yurt dışında bitiri

Bozdağ’dan öğrencilere müjde
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, mavi kartlılar ile orta öğretimim yurt dışında bitirip Türkiye’de üniversite okuyacak öğrencilerden harç parası alınmayacağı twitter hesabı üzerinden duyurdu. 
 
Bozdağ, mavi kartlılar ile orta öğretimim yurt dışında bitirip Türkiye’de üniversite okuyacak öğrencilerden harç parası alınmayacağını twitter hesabı üzerinden duyurarak bu kararın Türkiye’de üniversite okuyacak öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Bozdağ, Bakanlar Kurulunda alınan kararın 31 Ağustos 2013 tarihinde resmi gazete de yayınlandığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler