Böyle soygun şeytanın aklına gelmez!

Kuyumcu Hüseyin Gür, dükkanını açtıktan sonra bir müşterisine 2 çeyrek altın sattı. Altınları alıp dükkanın dışına çıkan müşterinin elindeki pirinç poşeti delinince kuyumcu Gür, şahsa yardım etmeye başladı. Kuyumcu Hüseyin Gür dükkanına geri döndükten son

Böyle soygun şeytanın aklına gelmez!

Kuyumcu Hüseyin Gür, dükkanını açtıktan sonra bir müşterisine 2 çeyrek altın sattı. Altınları alıp dükkanın dışına çıkan müşterinin elindeki pirinç poşeti delinince kuyumcu Gür, şahsa yardım etmeye başladı. Kuyumcu Hüseyin Gür dükkanına geri döndükten sonra soyulduğunu fark etti. Hırsızlık öncesi ve anı ise güvenlik kameraları tarafından an ve an kaydedildi.

Olay Adapazarı İlçesi Yeni Cami mevki Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Hicret Kuyumculukta gerçekleşti. Hicret Kuyumculuğun sahibi Hüseyin Gür sabah 08.50'de dükkanının açtı. Saat 09.00'da vitrine altınları yerleştirmek için kasayı açan Hüseyin Gür, vitrini yerleştirmeye başladı. O sırada 25 yaşlarında erkek bir müşteri kuyumcuya gelerek 2 çeyrek altın aldı. Altınları alarak dükkanın dışına çıkan gencin elinde bulunan pirinç poşeti yırtılarak pirinçler kaldırıma yayıldı. Kuyumcu Hüseyin Gür de genç adama yardım etmek için dükkanda bulunan fırçayı alarak dökülen pirinçleri temizleyerek yardım etmeye başladı. Pirinçleri dökülen şahıs kuyumcuyu oyalarken bir başka kişi de dükkana girerek açık kasadaki altınları çantaya doldurup kuyumcudan uzaklaştı. Kuyumcu Hüseyin Gür dükkanına geri döndüğünde kasanın karıştırılmış olduğunu fark ederek dışarı baktı. Yardım ettiği şahsın hızla Erenler tarafına kaçtığını gören Gür, durumu polise bildirdi. Olaydan 5 dakika sonra Hicret Kuyumculuk'a gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerinden şahısların eşkâllerini tespit ederek tüm ekiplere bildirdi.

5 ay önce açtığı kuyumcu dükkanında ikinci kez hırsızlık olayının yaşandığını anlatan Kuyumcu Gür, ilk hırsızlık olayın da sadece 3 künyenin çalındığını sabah gerçekleşen olayda ise 1 kilogramdan fazla altın bilezik ve künyenin çalındığını söyledi.

Müşterisine yardım etmek isterken başına gelenleri anlatan Kuyumcu Hüseyin Gür ise tamamen iyi niyetle yardım etmek isterken başına gelenlerden dolayı üzgün olduğunu belirterek, hırsızların en kısa zamanda yakalanmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler