Boydak Holding yöneticileri gözaltına alındı

Türk Hava Yolları (THY) yolcularının bilet ve bagaj işlemlerini kolaylaştıran yeni bir uygulama başlattı. Atatürk Havalimanı'nda yolcuların sıra beklemeden biniş işlemlerini kendilerinin yapmalarına olanak sağlayan 'chek-in' kiosklarının sayılarının artır

Boydak Holding yöneticileri gözaltına alındı

Türk Hava Yolları (THY) yolcularının bilet ve bagaj işlemlerini kolaylaştıran yeni bir uygulama başlattı.

Atatürk Havalimanı'nda yolcuların sıra beklemeden biniş işlemlerini kendilerinin yapmalarına olanak sağlayan 'chek-in' kiosklarının sayılarının artırılmasına paralel olarak, bagaj teslim sistemi de devreye girdi.

DÜNYADA BİRÇOK HAVALİMANINDA KULLANILIYOR

Dünyadaki birçok havalimanında kullanılan sistem THY'nin Dış Hatlar Terminali'ndeki biniş bankolarına kuruldu. Şu anda test işlemleri yapılan ve 2 tane olan self servis bagaj teslim noktaları sayesinde yolcular online olarak aldıkları biniş kartlarını okutarak bagajlarını kendileri teslim edebilecekler. Sistem sayesinde internet üzerinden veya check-in kiosklarından biniş kartlarını alan yolcular, biniş bankosunda biniş kartındaki barkodu okutarak alacakları etiketi bagajlarına takıp uçağa gönderebilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler