Boston Maratonu'nda iki Türk vatandaşı

Boston Maratonu'na iki Türk vatandaşının da katıldığı öğrenildi.Maratona katılan Türk vatandaşlarının isimlerinin Rasim Musal (36) ve Sadık Tokgöz(44) olduğu ve olaydan yara almadan kurtuldukları öğrenildi.Musal ve Tokgöz'ün patlama anından önce bitiş çiz

Boston Maratonu'nda iki Türk vatandaşı

Boston Maratonu'na iki Türk vatandaşının da katıldığı öğrenildi.Maratona katılan Türk vatandaşlarının isimlerinin Rasim Musal (36) ve Sadık Tokgöz(44) olduğu ve olaydan yara almadan kurtuldukları öğrenildi.

Musal ve Tokgöz'ün patlama anından önce bitiş çizgisini geçtiği bildirildi.

Yarışma listesinde de isimleri çıkan Rasim Musal ve Sadık Tokgöz'ün ilk belirlemelere göre  yarışmayı bitirdiği ve sağlıklarının yerinde olduğu söyleniyor. 

AMERİKA’DA TERÖR ALARMI

ABD Uluslararası Boston Maratonu'ndaki iki patlamanın şokunu atlatamadan üçüncü patlama yaşandı.Boston polisi JFK Kütüphanesi'nde de bir patlama yaşandığını doğruladı.

Boston'ın gözbebeği Harvard Üniversitesi'nden öğrenciler Twitter'da okullarının tahliye edildiğini yazıyor.

Kanlı patlama sonrası AP'ye konuşan bir istihbarat yetkilisi maraton alanında iki patlayıcı düzeneği daha bulunduğunu ve imha edildiğini söyledi. Boston havalimanı uçuşlara kapatıldı. Beyaz Saray'ın önündeki Pennsylvania Caddesi yayalara kapatıldı. New York'ta güvenlik önlemleri artırılıyor. Bu gelişmeler terör alarmı olarak nitelendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler