Boş sandalyelere konustular

 Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin yürüttüğü “Desire” projesi çerçevesinde Karapınar Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen “Çölleşmenin Azaltılması ve Arazi İyileştirilmesi” konulu eğitim seminerine ilgi gösterilmedi.Seminerde, Proje Yürütücüsü Eskişehi

Boş sandalyelere konustular

 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin yürüttüğü “Desire” projesi çerçevesinde Karapınar Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen “Çölleşmenin Azaltılması ve Arazi İyileştirilmesi” konulu eğitim seminerine ilgi gösterilmedi.

Seminerde, Proje Yürütücüsü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Faruk Ocakoğlu ve proje araştırmacısı Selçuk Üniversitesi Toprak Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Zengin ve diğer katılımcılar konuşma yapmak için çiftçilerin gelmesini bekledi.

Prof. Dr. Ocakoğlu yaptığı açıklamada, “Bir ay önce kurumlara gerekli bildirimi yapmıştık. Diğer yollardan da çiftçilerimize ulaştık. Belediye hoparlöründen de birçok kez duyuru yapıldı. Sanırım çiftçilerimiz tarlalarında çalıştığı için katılamadı ama biz sandalyeler boş da olsa anlatacağız. Birkaç çiftçi gelmesi bile yeterli” dedi.

Bir saat çiftçilerin gelmesini bekleyen konuşmacılar, kimsenin gelmemesine rağmen, dinleyici varmış gibi eğitim konularını boş sandalyelere anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler