Bordo mavi masaya 15 bin başvuru

Trabzon Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra vatandaşların çözüm adresi olan Bordo-Mavi Masa’ya toplamda 15 bin 340 başvuru oldu. Mart 2014 ila Ocak 2016 tarihleri arasında en çok başvuru 4 bin 915 ila İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na olurken, 2 bin

Bordo mavi masaya 15 bin başvuru
Trabzon Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra vatandaşların çözüm adresi olan Bordo-Mavi Masa’ya toplamda 15 bin 340 başvuru oldu. Mart 2014 ila Ocak 2016 tarihleri arasında en çok başvuru 4 bin 915 ila İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na olurken, 2 bin 545 başvuru ile Zabıta Daire Başkanlığı ikinci sırayı aldı.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetini sürdüren Bordo-Mavi Masa vatandaşların belediye ile ilgili işlemlerini kolaylaştırıyor. 
 
2011 yılında kurulan ve hizmetlerini Büyükşehir olduktan sonra da sürdüren Bordo-Mavi Masa’ya,  Mart 2014 ila Ocak 2016 tarihleri arasında 15 bin 340 başvuru oldu. İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na 4 bin 915 en çok başvuru olurken, 2 bin 545 başvuru ile Zabıta Daire Başkanlığı ikinci sırayı aldı.  
  
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Bordo-Mavi Masa uygulamasının vatandaşların belediyedeki işlerini kolaylaştırdığını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Bordo-Mavi Masa ile vatandaşlarımız başvuru, istek ve şikayetlerini daha rahat bir şekilde yapabiliyor. Dilekçe ile başvuruları alınan vatandaşların istek, başvuru ve şikayetlerinin sonuçları yapılan işlemlerden sonra bizzat görevli personel tarafından aranarak haber veriliyor. Böylece vatandaşlar belediyede saatlerce beklemekten kurtuluyor. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layıktır” ifadelerini kullandı.   
 
dsc_0878.jpg
 
dsc_0872.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler