Borçlusunu Vuran Şahıs Adliyeye sevk edildi

Samsun'da evine kahvaltıya çağırdığı arkadaşını alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada tabancayla vurarak yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi. Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde dün saat 12.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre

Borçlusunu Vuran Şahıs Adliyeye sevk edildi

Samsun'da evine kahvaltıya çağırdığı arkadaşını alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada tabancayla vurarak yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi.

Olay, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde dün saat 12.15'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi E.K. (33) kendisine 25 bin lira borcu olduğu iddia edilen arkadaşı M.Y.'yi (33) kahvaltıya çağırdı. Borcun bir kısmını ödediği ileri sürülen E.K.'dan geri kalan kısımları da ödemesini isteyen ev sahibi ile borçlu arkadaşı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.K. tabancayla ateş ederek M.Y.'yi her iki bacağının 4 yerinden yaraladı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan M.Y., ameliyata alındı. Olay yerinde kendisi polisi arayan ve kaçmayıp evinde polisi bekleyen E.K., polis tarafından gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgulanan E.K., "Bana 25 bin lira borcu vardı. Borcunun bir kısmını ödemişti. Geri kalanı da ödemesini istedim. Tartışma sırasında bana silah çekti. Ben de kendimi korumak için tabancayla ateş ettim" dedi.

Yaralı M.Y. ise silah çekmediğini ileri sürdü. Polis evde 1 adet kuru sıkı ve 1 adet de olayda kullanılan tabancayı ele geçirdi.

Sorgusu tamamlanan E.K., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler