Bonzai operasyonunda 2 tutuklama

Samsun'da polisin düzenlediği operasyonda İstanbul'dan getirilen 5 kilo 770 gram bonzai ile ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Olay, İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaça

Bonzai operasyonunda 2 tutuklama

Samsun'da polisin düzenlediği operasyonda İstanbul'dan getirilen 5 kilo 770 gram bonzai ile ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, alınan istihbarat doğrultusunda 20 yaşındaki Ç.S. adlı kadın adına kiralanmış olan ve içinde eşya bulunmayan evi takibe aldı. Yapılan çalışmaların ardından düzenlenen operasyonda, R.Ö. (27) yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 5 kilo 770 gram bonzai ele geçti. Olayla ilgili evi kiralayan Ç.Ş. adlı genç kadın ile S.U.(28) adlı genç de gözaltına alındı.

Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen R.Ö. ve S.U. "uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, Ç.S. adlı genç kadın ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bonzai operasyonunda 2 tutuklama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler